VIP AVOND SHOEBY

Wijchen Nijmegen Arnhem Beuningen Druten Cuijk Elst Gelderland Noord-Brabant bruidskapsel bruidsmake up haar make-up visagie haarstylist kapster kapper bruid bruiloft aan huis op locatie visagist specialist huwelijk trouwen opsteken vlechten opmaken bruid

Bij Shoeby Fashion in Wijchen kan je exclusief een avondje shoppen onder het genot van een glaasje bubbels en lekkere hapjes! Ook krijg je zelf of een van je vriendinnen een make-over.

 

Op donderdagavond 31 maart, verzorgde Miranda hair & make-up de make-over van deze avond! Een gezellige clubje dames en meiden bij elkaar.

Zussen, tantes, dochters, nichtjes en schoondochters, waren bij elkaar gekomen voor deze gezellige VIP avond.

 

Terwijl de een aan het snuffelen is tussen de rekken, de ander aan het passen is wordt weer een andere dame mooi opgemaakt! Vol bewondering komen de dames bekijken hoe het resultaat geworden is! Nu is een nichtje met een hele mooie bos krullen aan de beurt! 'Heb jij jouw haren ooit eens stijl geföhnd?' vraag ik hoopvol. 'Nee, nog nooit mijn haren stijl gehad. Ga je gang, ik ben benieuwd hoe het mij zal staan!' verteld het nichtje mij spontaan!

 

Dan komen de dames weer een voor een kijken. De ooh en de aah's worden al hier en daar gezegd. 'Wow!! Wat een metamorfose! Je lijkt wel een filmster!' zeggen ze al tegen haar. Dan draait de stoel naar de spiegel.. en de leuke reactie en gezichtsuitdrukkingen vergeet je nooit meer! Het was een gezellige avond dames!

 

Op naar de volgende VIP avond!

 

Liefs, Miranda

Reactie schrijven

Commentaren: 0