BRUILOFT JEANINE & RAYMOND

Wijchen Nijmegen Arnhem Beuningen Druten Cuijk Elst Gelderland Noord-Brabant bruidskapsel bruidsmake up haar make-up visagie haarstylist kapster kapper bruid bruiloft aan huis op locatie visagist specialist huwelijk trouwen opsteken vlechten opmaken bruid

Zaterdag 14 mei 2016 was het zover voor Jeanine en Raymond. Hun grote dag was dan eindelijk aangebroken! Na maanden van voorbereiden, was daar het moment dat ze elkaar het JA- woord gaven.

 

Maar voordat het zover was, kwam ik al vroeg in de ochtend, bij Jeanine haar ouderlijk huis aan. Daar deed een hele enthousiaste en vrolijke bruid de deur

al zelf voor mij open! Rest van het huis ontwaakte nog een beetje maar wij begonnen al vroeg in de ochtend aan het haar en make-up, zodat Jeanine daarna alle tijd en rust had om haar eigen jurk aan te kunnen trekken maar ook haar zoontje mee aan te kunnen kleden!

 

Eenmaal bezig kwam iedereen een voor een even spieken. Het was een hele gezellige relaxte ochtend even later stonden ook haar 2 zussen op de stoep waarvan ik ook het haar en make-up mocht verzorgen!

 

Nadat iedereen klaar was met haar en make-up, de laatste knoopjes dicht werden gedaan en de corsages werden opgespeld. Kon ik met een gerust hart gaan. Terwijl ik de laatste spullen in de auto zette bedacht ik me nog wat een geweldig vak ik toch heb!

 

Jeanine & Raymond jullie zagen er prachtig uit! Een stralende bruid en een hele trotse en knappe bruidegom! Bedankt dat ik hieraan mocht mee helpen!

 

Liefs, Miranda

 

Reactie bruidspaar:

'Onze dag was in een woord super! We hebben ontzettend kunnen genieten van alles en het liep allemaal volgens plan. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen ook de haren en make-up van¬†mijn getuigen (zussen). Nogmaals super bedankt! Jij bent een onderdeel geweest van onze dag, om mijn er zo mooi uit te laten zien ūüėö'

Reactie schrijven

Commentaren: 0