BRUILOFT MICHELLE & RANDY

Wijchen Nijmegen Arnhem Beuningen Druten Cuijk Elst Gelderland Noord-Brabant bruidskapsel bruidsmake up haar make-up visagie haarstylist kapster kapper bruid bruiloft aan huis op locatie visagist specialist huwelijk trouwen opsteken vlechten opmaken bruid

Vrijdag 2 september 2016 was dan eindelijk 'de grote dag' voor

Michelle en Randy!

 

Vroeg in de ochtend begroeten mij een vrolijke aanstaande bruid, samen met haar naaste familie hebben we eerst lekker ontbeten en ook voor mij was er een plekje aan de gezellige gedekte tafel!

Daarna was het tijd om te gaan beginnen en gingen wij naar boven. In haar oude slaapkamer hebben we alles klaargezet waarbij de grote verzameling klokken van Papa vrolijk tikte!

 

Eerst zijn we begonnen met de haren, mooi in stevige krullen geföhnd zodat Michelle's stijlen haren de hele dag en avond gekruld zouden blijven! Vervolgens gaan we opsteken.. 'Michelle waar heb je jou kroontje?' vraag ik.. Eventjes is er paniek! Want waar is dat 'ding' toch weer gebleven?! Maar vanaf beneden werd al geroepen waar het lag dus konden we weer rustig verder!

 

Toen de make-up, de opdracht was zo natuurlijk mogelijk uitlaten zien maar wel de accenten in het gezicht naar voren halen! Nou dat is niet zo moeilijk bij Michelle, een mooie huid, stralende ogen dan is de basis al goed!

 

Dan wordt Michelle toch een beetje gespannen zenuwachtig want de eerste gasten komen al en op de slaapkamer loopt de temperatuur al sneller op. Nu mag ze dan eindelijk haar prachtige jurk aan! Wat een plaatje! Samen met haar lief-moeder helpen we haar samen in de jurk. Volgens de bruids winkel kan ze er zo in stappen. Nu lijkt dat vaak makkelijk maar het was even passen en meten want we hadden ook nog de grote hoepel die er doorheen moest! Maar als de jurk dan ook goed zit, en alles zit vast. Staat daar een stralende bruid!

Wat een plaatje!

 

Nu wachten op Randy die met een Fiat 500 Michelle komt ophalen. Vanaf een kleine dakraam kan Michelle zien of haar Randy al aankomt!

Jaa!! Hij komt eraan! De zenuwen gieren door haar heen dat zie je!

Want ik ben bij Michelle boven gebleven om haar jurk vast te houden als ze van de trap af gaat, zodat ze door haar sleep niet gaat vallen.

 

Daar is dan het moment. Haar trotse vader maakt de deur open. De mannen geven elkaar een hand en Michelle en ik kijken elkaar nog een keer aan: Geniet ervan meid zeg ik haar zachtjes. Bedankt voor alles Miranda fluistert ze terug! Daar komt dan het moment dat Michelle langzaam van de trap afloopt en Randy haar voor het eerst ziet! Wat een prachtig bruidspaar!

 

Lieve Michelle & Randy. Het was zo leuk om met jullie samen naar de grote dag te werken! Aller eerst de gezellige proefsessie voor jou haar en make-up Michelle! En daarna het klaar maken voor de grote dag! Wat zijn jullie een prachtig koppel, samen met jullie zoontje! Bedankt dat ik hieraan mocht mee helpen!

 

Liefs, Miranda

Reactie schrijven

Commentaren: 0