BRUILOFT MAAIKE & ERWIN

Wijchen Nijmegen Arnhem Beuningen Druten Cuijk Elst Gelderland Noord-Brabant bruidskapsel bruidsmake up haar make-up visagie haarstylist kapster kapper bruid bruiloft aan huis op locatie visagist specialist huwelijk trouwen opsteken vlechten opmaken bruid

Maaike en Erwin zijn getrouwd!

 

Al vroeg in de ochtend sta ik bij Maaike en Erwin aan de deur. Ze zitten gezellig samen aan het ontbijt, die door de plaatselijke bakker is gebracht als verrassing van de zus van Maaike!

 

Ondertussen ben ik boven op de slaapkamer alles aan het voorbereiden. Spiegel, visagie stoel, de grote koffers. Alles staat klaar om te gaan beginnen! Nog een laatste kus van Maaike voor Erwin want als ze elkaar weer zien zijn ze beide omgekleed! Maaike op de ene slaapkamer en Erwin op de andere!

 

Heel rustig en totaal niet zenuwachtig is Maaike aan het genieten van al het voorpret! Gezellig zijn we samen de dag aan het door bespreken en steeds meer begint ze te stralen over wat er nog meer gaat komen deze dag!

 

De visagie is klaar en stralend kijkt Maaike in de spiegel! 'Heel mooi' zegt ze. Nu de haren nog. En daar zijn we ook snel mee klaar. Beneden horen we de voordeurbel gaan! Daar zijn Maaike haar ouders en zus al. Joehoe!! Wordt er al vrolijk geroepen!

 

De zus van Maaike komt al snel naar boven, om te komen bewonderen! Super mooi! Roept ze enthousiast. Gezellig samen met zijn drieën zitten we aan de thee. Nu nog even de laatste keer haarlak spuiten en Maaike is klaar voor de grote dag!

 

Ondertussen horen we beneden dat ze al druk aan het bespreken zijn. Maaike mag nu niet meer van de kamer af anders zal Erwin of haar vader, haar al zien! Dus blijft ze gezellig bij mij en haar zus. Die ik ondertussen ook van een feestelijk kapsel voorzie!

 

Dan ben ik klaar en zien de zussen er prachtig uit samen! Maaike nog in haar super roze badjas en Loes al in haar feestelijke jurkje!
Ik ruim tevreden mijn spullentjes op en wacht nog even gezellig om Maaike nog gezelschap te houden, voordat ze haar jurk aan mag doen! We liggen wat voor op schema maar iedereen is al zover en dan mag Maaike eindelijk haar jurk aan!

 

Mijn spullen staan ondertussen in de auto en ik ga voor de laatste keer naar Maaike om haar heel veel plezier en geluk te wensen! Wat ziet ze er prachtig uit in haar jurk! Stralend bedankt ze mij en tevreden en voldaan zeg ik gedag tegen de familie en Erwin die al vol spanning staat te wachten.

 

Liefs, Miranda

Reactie schrijven

Commentaren: 0