BRUILOFT MARJOLEIN & TOM

Wijchen Nijmegen Arnhem Beuningen Druten Cuijk Elst Gelderland Noord-Brabant bruidskapsel bruidsmake up haar make-up visagie haarstylist kapster kapper bruid bruiloft aan huis op locatie visagist specialist huwelijk trouwen opsteken vlechten opmaken bruid

Herfst bruiloft van Marjolein en Tom.

 

Gister was dan de 'grote dag' van Marjolein en Tom. Een prachtige herfst-bruiloft is het geweest!

 

'S morgens, heel vroeg, begon ik eerst bij mij thuis want na een aantal mailtjes op en neer hadden Marjolein en ik de planning rond gekregen! Omdat beide families niet uit de omgeving van Wijchen komen, en Marjolein en Tom graag in een kasteel wilde trouwen, kwamen ze in Wijchen uit! Zij logeerde bij een B&B en de ouders in een hotel in de omgeving!

 

Daar begon ik dan ook mee, door vroeg in de ochtend bij de moeders en schoonzus van een mooie feestelijke make-up en kapsels te voorzien!

 

Daarna vlug alles inpakken, hup in de auto om vervolgens richting Marjolein en Tom te rijden naar de B&B! Daar wacht een goedlachse aanstaande bruid mij al op!

 

Samen hebben Marjolein en Tom net ontbeten en zijn ze er al helemaal klaar voor! Tom gaat naar 'zijn' slaapkamer en Marjolein en ik naar die van haar!

 

De bloemiste heeft een prachtige polscorsage gemaakt in plaats van een trouwboeket en daarbij ook wat losse bloemen gemaakt voor in haar haar! Dat maakt het helemaal compleet en met make-up ziet Marjolein er prachtig uit!

 

Stralend bedankt ze mij! En dan kan ik de moeders roepen dat ze kunnen komen om Marjolein verder te helpen met haar jurk! Tevreden kan ik na een drukke maar gezellige ochtend alles weer inpakken!

 

Liefs, Miranda

Reactie schrijven

Commentaren: 0