FOTOSHOOT OPDRACHT

Wijchen Nijmegen Arnhem Beuningen Druten Cuijk Elst Gelderland Noord-Brabant bruidskapsel bruidsmake up haar make-up visagie haarstylist kapster kapper bruid bruiloft aan huis op locatie visagist specialist huwelijk trouwen opsteken vlechten opmaken bruid

Fotoshoot opdracht

 

Mariska had mij gevraagd met de vraag of ik nog beschikbaar was om haar, haar en make-up te verzorgen voor een shoot voor haar nieuwe single!

 

Het was heeel erg vroeg, afgelopen donderdag, in de ochtend maar dat vond Mariska niet erg! En dus kon ik toch haar haar en make-up verzorgen.
Gezellig even gekletst en toen hup snel aan de slag gegaan.

 

We zijn voor een uitgebreide make-up gegaan want op een foto valt veel weg door het licht. Aan Mariska haar haren hoefde ik niet veel te doen want als ze het uit haar 'knotje' haalt komt er toch een bos met krullen vrij! Super mooi om te zien, dus heb ik haar krul extra geaccentueerd en het pluis weg gehaald!

 

Het was een hele leuke en gezellige ochtend! Download ook de nieuwe single van Mariska en kijk voor meer informatie voor haar en make-up arrangementen op www.mirandahairmake-up.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0