BRUILOFT DORIEN & EMIEL

Wijchen Nijmegen Arnhem Beuningen Druten Cuijk Elst Gelderland Noord-Brabant bruidskapsel bruidsmake up haar make-up visagie haarstylist kapster kapper bruid bruiloft aan huis op locatie visagist specialist huwelijk trouwen opsteken vlechten opmaken bruid

Bruiloft Dorien & Emiel

 

Afgelopen donderdag, heel vroeg in de ochtend, kom ik aan bij Dorien. Vrolijk staat ze mij beneden van haar appartement te wachten want ze zag mij al aankomen rijden. 'Anders worden de buren misschien wakker van de bel' verteld ze me glimlachend.

 

Als we binnen zijn in haar appartement kom ik haar ouders en zusje al tegen die allemaal al lekker bezig zijn vroeg in de ochtend. De overige familieleden liggen nog te slapen en zachtjes loop ik dus een paar keer op en neer met mijn spullen.

 

Als de spiegel en stoel plus de koffers met make-up en haar spullen staan gaan we eerst beginnen met de make-up. We lopen wat voor op schema dus we kunnen rustig aan doen en tussen door een broodje eten. Al lukt dat bij Dorien wat minder want door de spanningen heeft ze geen honger meer.

 

Daarna volgen de haren, Dorien heeft prachtig dik haar maar wel erg pluizend dus heb ik het plukje voor plukje extra goed bewerkt, zodat het de gehele dag en avond goed blijft zitten!

 

Dan komen de andere zussen een voor een even spieken en hoor je de aaah's en de oooh's al om je heen! Laatste keer koffie drinken met zijn alle want de trouwjurk van Dorien moet over haar hoofd dus wachten we nog even met verder opsteken van haar haar.

 

Ondertussen ben ik de moeder van Dorien aan het mooi maken! Een feestelijk kapsel maakt het geheel mooi af bij haar prachtige jurk! Nu is daar dan echt het moment en mag Dorien dan eindelijk haar prachtige jurk aan! Een trotse moeder helpt haar en het staat haar fantastisch! Ze heeft eigelijk niks meer nodig maar haar haar moet nog een beetje vast worden gestoken omdat ze nog een hele mooie sluier zal dragen.

 

En dan is Dorien klaar en wat straalt ze! Prachtig is ze! Nu is iedereen er klaar voor! Tevreden ruim ik alles weer op. En met een beetje hulp heb ik alles weer in de auto staan. Nog een laatste keer iedereen veel plezier wensen en Dorien knuffelt mij nog een laatste keer om mij te bedanken voor alles!

 

Wat is dit toch een feestje om te doen!

 

Liefs, Miranda

Reactie schrijven

Commentaren: 0