BRUILOFT KYRA & RIK

Bruiloft Kyra & Rik

 

Afgelopen vrijdag was de grote dag van Rik en Kyra.

 

De laatste bruiloft van het jaar 2016 voor mij! Ik hoefde deze keer niet zo ver weg, dus kon ik rustig opstaan en alles voorbereiden! Een beetje aan de vroege kant was ik al bij Kyra haar ouderlijk huis.

 

Super vrolijk wordt ik al begroet door haar ouders en natuurlijk de vrolijke bruid. Rustig kon ik alle spullen klaarzetten op haar slaapkamer, na een kopje thee gaan we naar boven en gaan we eerst beginnen met de visagie.

 

Kyra is super relaxed. 'Dat lijkt maar zo hoor Miranda' lacht ze vrolijk. Ook komt haar beste vriendin gezelschap houden terwijl ik lekker bezig ben!

 

De visagie is zo gebeurt en Kyra straald al helemaal. Meteen gaan we door met haar haren, eerst flink in de krul daarna lekker rommelig maken!

 

'Krullen, rommelig en opgestoken' dat wil ik graag legt Kyra uit aan haar vriendin die vanaf haar stoel mij assisteert met het aangeven van de spulletjes.

Samen kletsen we over de leuke dag die komen gaat en als snel is Kyra al helemaal klaar! 'Super mooi Miranda, ben er heel erg blij mee! Maar nu eerst een sigaretje.' lacht Kyra vrolijk.

 

Ondertussen verzorg ik ook de visagie van de moeder van de bruid. Een mooie dagmake-up zodat haar ogen worden geaccentueerd, even kan de moeder relaxen voor de grote dag want ze hebben er veel werk van gemaakt om het huis te versieren.

 

Als ik klaar ben helpt de familie mij met de spullen naar de auto te brengen! Nog een keer Kyra heel veel plezier wensen maar dat gaat wel goed komen. Haar glimlach gaat niet meer van haar gezicht! 'Bedankt Miranda!' lacht ze vrolijk.

 

Tevreden rij ik weer naar Wijchen toe. Op naar een nieuw seizoen met vele vrolijke en mooie bruidjes!