BRUILOFT ANNE & KAY

Bruiloft Anne & Kay

 

Afgelopen vrijdag is mijn bruids seizoen weer begonnen. En mocht ik een hele lieve en leuke aanstaande bruid mooi maken voor haar trouwdag!

 

Het weer was al prachtig en 's morgens sta ik dan bij haar ouderlijk huis aan de deur. Maar er wordt niet open gedaan.. na eventjes te hebben gebeld met Anne verteld ze me al vrolijk dat ze met de auto onderweg zijn! En dat zij en haar ouders er zo aankomen!

 

Super relaxed en heel erg vrolijk wordt ik begroet door haar familie! Papa en mama van Anne hebben het huis mooi versierd. En als ik binnen ben met al mijn spullen, verbouwen we even met zijn allen de woonkamer!

 

Eerst beginnen we aan de make-up maar eigenlijk is die zo klaar en gaan we eerst thee drinken met cake! Hoe relaxed Anne is heb ik zelden bij een bruid gezien! We hebben ook wel ruim de tijd, maar gezellig is het wel!

 

Na de thee en cake gaan we beginnen met de haren en nadat alle krullen klaar zijn en de schuifjes erin zitten zijn we klaar!

 

Helemaal blij en stralend bedankt Anne mij alvast en zij is klaar voor de grote dag! Eventjes wacht ik op haar schoonzus die ook graag haar haar wil hebben opgestoken, en als zij ook klaar is mag ik ook nog aanschuiven aan de lunch.

 

Anne, het was een hele leuke en gezellige ochtend samen met jou en jou familie! Je was een prachtige bruid!