ELZE:

Ik heb Miranda gevonden via de site van the perfect wedding. Haar stijl en foto's spraken me meteen aan. Ik was wat vroeg met informatie vragen maar dat was helemaal niet erg. Miranda reageert snel en zorgvuldig en legde zo het eerste contact. Ook al kende ik Miranda niet het voelde goed en de vragen die ze stelde en informatie die ze gaf maakte dat ik voor haar heb gekozen als kapster en visagist voor onze bruiloft. Miranda is erg professioneel, weet wat ze doet en sloot naadloos aan bij mijn idee van kapsel en make up .

Ze heeft veel ervaring en let op details. Wat ik ook fijn vond is dat ze oprecht open stond voor feedback na het proefkapsel en proef make up. Ze wil echt dat jij zelf helemaal tevreden bent en doet alles om hierbij aan te sluiten. 

Mijn haar is niet bijzonder lang of dik en toch heeft Miranda er een prachtig bruidskapsel van weten te maken. Het was 31 graden op onze trouwdag en alles bleef goed zitten. Wat me het meest bij blijft is dat ik mezelf echt mooi vond en eruit zag als de beste versie van mezelf. Als ik de close ups van de make up zie en de andere foto's zie ik ook zelf dat ik mooi was en dat heb ik niet vaak. 

Miranda is een kei in haar vak en daarnaast een heel spontaan, energiek, geïnteresseerd mens. Ze stelde me op mijn gemak, hielp me door de eerste zenuwen heen en bleef herhalen dat genieten het belangrijkste is van de trouwdag. Omdat het zo warm was heb ik gebruik gemaakt van de touch up en ook in dat momentje tussen het diner en feest werd ik rustig van Miranda. Heel fijn. En ik zag er weer top uit voor het feest. Wat ik heel leuk vond waren de filmpjes en foto's die ze had gemaakt en de volgende dag met ons deelde.

Zoek je een professionele kapster en visagist voor je bruiloft, met oog voor detail, die weet wat ze doet en je echt de mooiste versie van jezelf laat zijn dan ben je echt bij Miranda aan het juiste adres. Ik ben heel blij dat onze paden zijn gekruist en dat ze deze belangrijke rol heeft vervult op onze trouwdag. Dankjewel!
NOORTJE:

Miranda was super lief en ze heeft mijn haar en make up super mooi gedaan!


RINSKE:

In september ben ik op een prachtige dag getrouwd. En wat voelde ik me mooi dankzij Miranda! Geruime tijd van tevoren heb ik een proefsessie gehad in haar studio, waar ze me passend advies heeft gegeven adhv de jurk, mijn gezicht etc. Ik draag van mezelf niet of nauwelijks make-up, maar desondanks voelde ik me helemaal mezelf met een mooie natuurlijke make-up look. Ook niet onbelangrijk: Miranda kletst gezellig en is ontspannen, waardoor de ochtend van de trouwdag voorbij vloog zonder al te grote zenuwen.

Het haar en de make-up van een aantal gasten heeft ze ook mooi verzorgd.


ANONIEM:

Miranda is duidelijk en lief en denkt heel fijn mee. We hebben geen proefkapsel en make up van te voren gedaan, dat was ook niet nodig. Ze stelde van te voren de juiste vragen waardoor alles perfect tijdens de bruiloft is verlopen. Ik raad iedereen Miranda aan!


JESCA:

Heel fijn om professioneel geholpen te worden met de make-up voor mijn bruiloft. Voorafgaand tijdens de proefsessie wat het al in 1x goed en ook op de dag zelf zag de make-up er prachtig uit. Het was fijn om de dag ontspannen te starten en het bleef tot op het einde van de avond goed zitten.


PURDEY:

Miranda wist precies wat ik graag wilde met mijn haren en make-up. Dit was erg fijn! Ik was erg blij met het eindresultaat, dit paste helemaal bij mij.


SILKE:

Dankzij Miranda heb ik me als een prinses gevoeld op onze dag en dan op de manier die bij mij past: met een heel natuurlijke look. Miranda luistert heel goed naar je wensen en kijkt goed wat bij je past. Een heel ontspannen begin van een zo bijzondere dag. Ik kan elke bruid alleen maar toewensen haar dag bij Miranda te beginnen en je door haar om te laten toveren tot de bruid die jij wilt zijn!


SARAH:

Bruidskapsel is iets wat ik graag door iemand wilde laten doen waarvan ik het gevoel zou hebben dat ze het ook daadwerkelijk kon. Vele foto's voorbij zien komen en een afspraak gemaakt met Miranda voor een proef kapsel. Wat een gezellige, spontane vrouw trof ik de eerste keer aan in haar salon aan huis. Ze gaf tips en uitleg en liet allerlei soorten manieren van haarstijlen zien. Na het proefkapsel wilde ik graag wat kleine veranderingen en Miranda nam dat ook heel goed op en ging er direct mee aan de slag! Het bruidskapsel was op locatie. Miranda was op de afgesproken tijd aanwezig en we hebben een hele gezellige ochtend gehad! Ik raad Miranda iedereen aan! Ze weet wat ze doet, maar ze voelt ook heel vertrouwd en niet als een vreemde kapster die je haren even in de krul zet. Iedereen was vol lof over mijn opgestoken haar, allemaal dankzij Miranda! Super bedankt voor het mede mogelijk maken van onze bruiloft!


ESTHER:

Hoe fijn was het om de dag te beginnen met Miranda! Ze was er al heel vroeg, voelde precies aan wat er verwacht werd en was op een hele fijne, geruststellende manier aanwezig. Van tevoren hadden we al een proefkapsel gedaan, wat heel fijn was, want wat ik dacht dat mooi zou zijn, bleek toch niet helemaal te passen. Miranda heeft oog voor detail en een dosis mensenkennis waardoor niet alleen ikzelf, maar ook mijn bruidsgasten er fantastisch uitzagen op een manier die bij ze paste.


LAURA:

Zeker weten een echte aanrader!


MYRTHE:

Ik ben zo blij dat Miranda mijn haar en make-up heeft gedaan, wauw ik voelde me schitterend! En daarnaast is Miranda ook gewoon super gezellig en zorgt dat je ontspant op je dag :-)


SANDRA:

Op 17 maart mijn proef kapsel en make up bij Miranda in haar salon gedaan. Op 26 april de trouwdag zelf heeft ze bij mij thuis mijn haar en make up gedaan en mij op mijn gemak gesteld. Ze is een vak vrouw in hart en nieren met liefde voor haar vak en dat zie je terug in het resultaat. Ik beveel Miranda zeker aan.


NOOR:

Ik ben heel tevreden met het resultaat van mijn haar en make-up op mijn bruiloft verzorgd door Miranda. Tijdens de proefsessie sloot ze goed aan op mijn wensen en door tijd te nemen om even kennis te maken had ze ook al goed door wat bij mij paste. Op de dag zelf maakte ze er ‘s ochtends een fijn ontspannen moment van. Tot het einde van het feest zag het er fantastisch uit!


LISANNE:

Miranda is heel fijn in de omgang, heeft verstand van zaken & geeft je het gevoel wat je zoekt op je trouwdag! (en de aanloop daarvan) Heel blij dat zij mijn haar & make up heeft verzorgd op onze fantastische dag!!


ANNE:

Ik zou Miranda Hair & Make-up van harte aanraden voor je bruiloft. Geruime tijd voor onze bruiloft heb ik een gezellige proefsessie bij haar gehad in haar salon. Ze wist mijn wensen goed te vertalen in een mooi kapsel en mooie make-up. Hierdoor leefde ik met veel vertrouwen toe naar de bruiloft. Ook op de dag zelf was het heel fijn werken met Miranda. Ze is gemakkelijk in de omgang en straalde rust uit, waardoor ik een heel ontspannen begin van de dag had. Met een prachtig resultaat! Ook de kapsels van mijn moeder, zusje en schoonzusje heeft Miranda verzorgd. Bewonderenswaardig hoe ze in korte tijd fantastische feestkapsels weet te maken. Zeker een aanrader dus!


CONNY:

Miranda was echt de allerbeste hulp die ik me had kunnen wensen. Wegens omstandigheden wisten we niet of de bruiloft door kon gaan, dus kon ik pas laat iemand vragen voor haar en make up. Miranda had geen tijd meer voor een proefsessie maar digitaal en via de telefoon heeft ze me er volledig doorheen geloodst! Toen we elkaar op de dag ontmoetten was het alsof ik een oude bekende tegenkwam. Op aanraden van Miranda begonnen we eerder dan gepland zodat we genoeg tijd zouden hebben voor mij, mijn bruidsmeisjes, moeder en bloemenmeisje. Ze had helemaal gelijk en ik ben blij dat ik naar haar suggesties heb geluisterd. Met gezellige muziek hebben we er een feestje van gemaakt en voelde ik me al ruim voor de ceremonie een echte bruid en super comfortabel. Ik was bang dat door de tijdsduur mijn make-up of haar niet meer goed zou zitten. Niets is minder waar! Zelfs toen de laatste gasten de tent uitgeveegd werden zat mijn haar en make up nog perfect. Ook gaf Miranda mijn zus het advies over het bevestigen en eruit halen van mijn sluier zodat mijn kapsel intact bleef. Mijn bloemenmeisje is een eigenwijze 4-jarige die meestal haar haarelastiek na 2 minuten komt inleveren maar heeft tot de volgende dag haar haar prachtig ingevlochten gehad en voelde zich een “echte prinses”.

Ik gun iedere bruid een Miranda voor hun trouwdag met haar kennis, prettige werkwijze en (we mogen het zeggen in Nederland) ontzettend goede prijs voor het werk dat ze levert. Ik ga niet nog een keer trouwen, maar als ik er mooi uit wil zien dan weet ik 100% wie ik als eerste bel!


RENSKE:

Wat ben ik blij dat Miranda mijn haar en make-up heeft verzorgd. Tijdens de proefsessie heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen en kwamen we tot een prachtig kapsel en make-up. Daarnaast was de proefsessie ook heel erg gezellig! Op de grote dag was het allemaal ook heel relaxt. Miranda zorgt voor een ontspannen sfeer en dat is precies wat je nodig hebt op zo'n moment. Mijn kapsel en make-up hebben echt de gehele dag perfect gezeten en ik voelde me heel erg mooi. Ik raad Miranda dan ook zeker aan!


MIEKE:

Miranda is professioneel, en super kundig in haar vak. Ze geeft eerlijk advies en als ze zegt dat ze iets kan dan is dat ook zo. Als iets niet mogelijk is zegt ze het ook. En zelfs toen ik naar huis ging zag ik er nog knap uit!! Het is de gehele dag blijven zitten, dat is toch wat je wilt!!


RENSKE:

Miranda was echt top! Ik draag normaal vrij weinig make-up en vond initieel de proef make-up te veel. Ik mocht enkele dagen voor de bruiloft nog een keer terug komen om het overnieuw te doen, wat ik heel fijn vond, zodat ik met een gerust hart de grote dag in kon gaan. Op de dag zelf was Miranda super enthousiast en vrolijk, en we hebben veel gelachen om de toch wel enigszins atypische locatie voor de voorbereidingen (receptie van een mini camping). Het maakte voor Miranda gelukkig niet uit waar we waren. Haar en make-up waren top en Miranda was erg creatief met de bloemen in mijn haar. Het was echt een super begin van de dag en ik heb er de hele dag prachtig uit gezien.


IMKE:

Bij de proef make-up en hairstyling voelde het al meteen heel vertrouwd met Miranda. Ze stelde me meteen op haar gemak en was oprecht geïnteresseerd in mij. Ze luisterde goed naar de wensen die ik had en maakte er wat moois van! De dag zelf was Miranda om 8 uur bij mij. Het voelde voor mij heel relaxt aan en ik kon me rustig aan haar overgeven. Over mijn kapsel had ik tot aan de dag zelf nog twijfels, maar Miranda dacht goed mee en heeft er iets prachtigs van gemaakt! Ook leuk was dat ze tussendoor foto’s en filmpjes maakte van mij, het moment dat ik mijn vader voor het eerst zag, het moment dat ik mijn man voor het eerst zag etc. Deze werden ook vastgelegd door de foto- en videografe, maar toch leuk dat ze hieraan denkt en me deze ook heeft gestuurd! Al met al een super goede ervaring met Miranda! Ik raad haar zeker aan op de mooiste dag uit je leven!


ANGELA:

Miranda, is fantastisch, komt mooi op locatie! Ze was in de ochtend bij ons, en stelt je gelijk op je gemak! Ook voor de meiden was ze fantastisch. Mijn haar en make-up , zat prachtig.

De hele dag en avond genoten.


MARGOT:

Ik heb me heel de dag stralend gevoeld door mijn mooie make up en haar!


ANNE:

Miranda is echt een topper! Ze heeft mijn haar en make-up echt perfect verzorgd op onze mooie dag en het heeft de hele dag goed gezeten.


ESMAY:

Miranda is echt een topper! Naast dat ze mijn moeder, mijn zusje en mij prachtige kapsels en make-up heeft gegeven, is ze onwijs gezellig, denkt over van alles mee & maakt dat je een ontzettend ontspannen start van de dag hebt. Ze neemt echt de tijd om je te leren kennen. Absolute aanrader!


KIRSTEN:

Miranda zorgde ervoor dat ik er tijdens mijn bruiloft op mijn best uitzag! Zowel mijn haar als make-up bleven de hele dag fantastisch zitten, zelfs met het vochtige weer! En dat terwijl is krullen droeg en normaal erg stijl haar heb! Normaliter zakt mijn haar gegarandeerd uit, maar nu niet! Ik kreeg in ieder geval veel complimenten van mijn gasten over mijn look. Miranda luisterde goed naar mijn wensen. Ze gaf fijn advies. Erg prettige en duidelijke communicatie vooraf en tijdens mijn bruiloft. Alles is in overleg mogelijk en daardoor zijn er nooit verrassingen :) Op de dag zelf was ze ruim op tijd aanwezig zodat we alle tijd hadden om zonder stress ons klaar te maken. Ik was ontzettend blij met Miranda’s expertise, creativiteit en gezelligheid. Je merkt aan alles dat Miranda met veel liefde en passie voor het vak werkt. Die energie is heel prettig en zorgt dat je op je gemak bent. Ik zou haar zeker aanbevelen!


ROMY:

Wat is Miranda een lieverd! Ik ben echt heel blij met hoe zij mijn haar en make-up heeft gedaan voor mijn bruiloft en ook die van mijn mams. Ze is echt heel lief, spontaan en professioneel. Dank je wel!


ANOUK:

Miranda is echt fantastisch. Via de mail heb ik contact met haar gehad en hebben we een afspraak gemaakt voor een proefsessie. Tijdens de proefsessie voelde ik me op mijn gemak en goed gehoord door Miranda. Op onze trouwdag heeft ze mijn haar en make-up echt prachtig gedaan en was het ook erg gezellig!! Heel erg bedankt lieve Miranda!


ANOUK: 

Vanaf de proefsessie heb ik me erg op mijn gemak gevoeld bij Miranda. Ze is enthousiast, staat open voor ideeën en denkt mee in alles. Op de dag zelf was het fijn om samen met Miranda te starten, ze zorgde voor een relaxte sfeer en heeft voor een prachtig resultaat gezorgd. Mijn haar en make-up zaten geweldig. Ik heb de gehele dag kunnen stralen.


KIM:

Wij komen zelf uit Lelystad en zijn getrouwd in Kasteel Tongelaar. Omdat het makkelijker was iemand uit de buurt te boeken voor mijn haar & make-up ben ik op zoek gegaan via het internet . Uiteindelijk heb ik via de trouw locatie de tip gekregen voor Miranda.

Het contact was meteen heel fijn. Tijdens mijn proefdag voor haar en make-up voelde ik me gelijk op mijn gemak bij haar. Ze is heel open en heel toegangelijk, heel gezellig en luisterde goed naar mijn wensen maar gaf ook zeker een eigen inbreng. Die was gelijk goed. Ze is erg ervaren dan zie je gelijk en weet wat bij iemand past. Miranda heeft er voor gezorgd dat ik me extra mooi voelde op mijn trouwdag! Een toppertje is het!


ROMY:

Tijdens de proefsessie nam Miranda alle tijd, en heeft ze met haar kennis en ervaring goed gekeken wat zij vindt passen bij mijn gezicht. Omdat ze ook haar-accessoires heeft liggen, zag ik gelijk hoe het totaalplaatje eruit kwam te zien. Echt een aanrader om een proefsessie te doen! Ik mocht gerust aangeven wat ik anders wilde, en omdat ze foto's maakt kon ik nog rustig terug kijken hoe ik er uit zag. Op de dag zelf heb ik nog aangegeven dat de make-up iets minder opvallend mocht, omdat ik zelf normaal gesproken niet zoveel make-up draag, en naar die wens heeft ze heel goed geluisterd! Het paste perfect bij mij.

En wat een gezellige ochtend hebben wij gehad op mijn bruiloft! Het is alsof een vriendin je haar en make-up aan het doen is. Dat heeft onze dag zo goed gestart! Miranda kwam netjes op tijd, en heeft ook haar en make-up van mijn moeder verzorgd. Ik heb ontzettend veel complimenten gehad, vooral over de (oog) make-up. Ik heb me ontzettend mooi gevoeld, en het kapsel en de make-up heeft de hele dag en avond mooi gezeten. Ik raad Miranda zeker aan!


ANNE:

Voor onze bruiloft hebben ik en mijn moeder haar en make-up laten doen. Dit heeft Miranda geweldig gedaan! Voor de proefsessie kreeg ik al uitgebreide informatie en heb ik wensen en ideeën door kunnen sturen en op basis van een vragenlijst heb ik informatie gegeven over zaken om rekening te houden (denk aan allergieën, of je brildragend bent etc.). Tijdens de proefsessie gaf ze goede uitleg. Ik had achteraf nog een twijfelpuntje rondom mijn haar. Hierover kon ik met Miranda bellen en ze was hierin heel begripvol. Op de dag zelf had ze wat extra tijd ingepland en toen is zowel mijn haar als make-up helemaal geworden zoals ik het voor me zag. Ik heb heel veel complimenten ontvangen! Met name rondom mijn haar. Miranda is een fijn persoon en ik zou haar zeker aanraden!


ANNEMIEK:

Alles is helemaal perfect verlopen. Vanaf de proefsessie waarbij ze alles rustig en uitgebreid met me besprak en er echt een uitje van maakte, tot de trouwdag zelf. Ze luistert goed naar je wensen en ideeen, mijn haar en make-up zat precies zoals het bij mij past en bleef de hele dag prachtig zitten. Daarnaast stelt ze je meteen op je gemak. Ik zou Miranda zeker aanbevelen aan mijn vriendinnen en familie!


SERA:

Ik heb Miranda twee jaar geleden ontmoet toen ik op zoek was naar iemand die mijn haar en make-up kon doen voor mijn bruiloft. Ik vond haar site erg fijn en besloot bij haar een proefsessie in te plannen. Sindsdien is de bruiloft 2x uitgesteld, maar is Miranda 2x met mij meegeschoven en afgelopen mei ging het dan eindelijk echt door. Omdat ik in 2 jaar tijd nieuwe wensen had voor mijn haar en make-up hebben we opnieuw een proefsessie ingepland. Twee jaar geleden was ik al erg blij met de resultaten van de proefsessie en nu was ik dat weer. Ik wilde alles in een net andere stijl en het zag er wederom supergoed uit. Volgens mij kan je al je verzoeken haar kant op sturen, ze kan het allemaal! Ook is ze heel fijn kalm en heeft ze alles perfect onder controle op de trouwdag, waardoor ze ook bij mij de zenuwen wegnam en ik heerlijk ontspannen was! Op de dag zelf heeft ze ook het haar en make-up van mijn zussen en beste vriendin verzorgd en iedereen was zo enorm blij met het resultaat! Iedereen zag er super uit en ook zij hebben op de dag meerdere complimenten gekregen van de andere gasten! In de tussentijd ben ik ook overgestapt naar Miranda als mijn vaste kapper. Ze is enorm aardig en ik kan goed met haar lachen! Daarnaast heb ik nog geen andere kapper gehad die mijn haar zo goed begrijpt als zij en ze neemt ook echt de tijd om je keuzes te bespreken en is ook niet bang om je daarin goed te adviseren. Ik zou haar aan iedereen aanraden, want ik weet zeker dat je er sowieso geweldig uit zal zien als je je haar en make-up laat doen door Miranda!


JALIEN & JONNA:

Ik zou Miranda aan iedereen aanbevelen. De eerste ontmoeting was al heel fijn en relaxt. Miranda helpt met meedenken en heeft goede tips. Op de dag zelf was het ook vooral heel relaxt en gezellig. Miranda bleef ook nog om te helpen met de jurk. Al met al een dikke 10 en een echte aanrader!

 

Meer dan fantastisch! Een toevoeging aan je geweldige dag! Als zus van de bruid hielp Miranda zelfs met mijn taken en zag ze precies waar hulp nodig was. En natuurlijk was het haar en make-up super mooi en helemaal passend bij haar. De hele dag heeft het prachtig gezeten. lieve Miranda, bedankt dat je er bij was op de prachtige dag!


LISA:

Vrij laste minute kwam ik in contact met Miranda voor het doen van mijn haar en make-up voor mijn bruiloft. Er was geen tijd meer voor een proefsessie maar telefonisch nam ze alle tijd voor me en hebben we alles tot in de puntjes besproken, dat was heel fijn en geruststellend. Ook op de dag zelf nam ze alle tijd voor me waardoor de ochtend heel rustig en ontspannen verliep. Ze overlegde alles uitgebreid om ervoor te zorgen dat het aansloot bij mijn wensen, gaf me goed advies en stelde me met haar gezelligheid helemaal op mijn gemak. Het resultaat was perfect en bleef ook nog eens tot diep in de nacht goed zitten!


KIRSTIN:

It was such a pleasure getting hair and make up done by Miranda. She is really thinking with you and helping you look the prettiest you can be on your special day. I would def. recommend Miranda!


CATHARINA:

Miranda heeft het fantastisch gedaan. Ik voelde me meteen op mijn gemak en in goede handen, ze legde ook alles uit en gaf tips om er zo mooi mogelijk uit te zien. Ik kreeg verschillende opties voor kapsels waar ik uit mocht kiezen. En op de dag zelf heb ik er nog nooit zo mooi uit gezien. Mijn make-up en haar zijn de hele dag perfect blijven zitten, ik hoefde er niets aan te doen behalve wat extra lippenstift op doen (die ik custom gemixt meekreeg in een potje). Ik had graag ook mijn bruidsmeisjes haar en make-up willen laten doen, maar dat bleek uiteindelijk niet in het schema te passen. Helaas, want de prijs die Miranda rekent is een stuk lager dan de andere kapper en ze kan het erg goed.


LOES:

Miranda is echt een schat. Ze luistert heel goed naar je wensen en bespreekt heel duidelijk de mogelijkheden, voor-/nadelen etc. Met heel veel plezier en ontspanning heb ik de ochtend van mijn trouwdag ervaren. Miranda is heel ontspannen, behulpzaam en recht door zee. Heerlijk als er toch een beetje stress en kriebels ontstaan. Echt een aanrader om je prachtig te voelen op je bruiloft en ook vooraf al te genieten tijdens het proefkapsel/make-up.


LISAN:

Warm welkom bij Miranda. Geeft eerlijk advies en weet waar ze het over heeft. Ze komt zelf terug op locatie wanneer het nodig is. Super!


DANIQUE:

Vanaf de voorbereiding tot de grote dag zelf heeft Miranda mij perfect geholpen en mij laten stralen zoals ik het in gedachten had. Ze luistert goed naar je wensen, is flexibel en neemt alle tijd om verschillende looks uit te proberen. Ze geeft ook advies als je zelf twijfels hebt, maar laat je vooral erg jezelf zijn. Ik vond het heel prettig dat je met Miranda gezellig kunt kletsen, maar dat ze je tegelijkertijd heel gerust stelt, zeker tijdens de dag zelf als er toch wat zenuwen zijn. Ze heeft ook het kapsel verzorgd van een vriendin en mijn zusje en ook zij waren dik tevreden. Ik zou Miranda zonder twijfel bij iedereen aanraden!


TANJA:

Wat een gezelligheid! Tijdens de kennismaking en de dag zelf heerlijk kunnen lachen. We konden tijdens de afspraak snel de juiste make-up en het juiste kapsel uitkiezen, wat getuigd van veel kennis en ervaring van Miranda. Ik had ook het idee dat ze echt haar best deed om mij te leren kennen om zo het perfecte plaatje te creëren. Het contact was top, informeel en persoonlijk. Op de dag zelf was ze al aanwezig voor ik er was, zodat ik meteen kon aanschuiven. De sfeer was top, het resultaat geweldig. Een aanrader!


MIRJAM:

Miranda denkt met je mee, communiceert helder en komt haar afspraken na. En wat een prachtig eindresultaat! We hebben veel complimenten mogen ontvangen :)


FAY: 

Miranda heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft en wat was ik blij met haar! Het is een lieve en spontane vrouw en is erg goed in haar vak.

Eerst heeft ze een proefkapsel en proef make-up gedaan een paar maanden voor de bruiloft. Daar kon ik eerlijk aangeven wat ik wel en niet mooi vond. Net zo makkelijk paste ze het kapsel dan weer aan. Op de ochtend van mijn bruiloft was ze mooi op tijd op de locatie en kon ik mij in alle rust mooi laten maken. Nadat ik klaar was nam ze ook de tijd om het kapsel van mijn schoonzusje te doen.