Wijchen Nijmegen Arnhem Beuningen Druten Cuijk Elst Gelderland Noord-Brabant bruidskapsel bruidsmake up haar make-up visagie haarstylist kapster kapper bruid bruiloft aan huis op locatie visagist specialist huwelijk trouwen opsteken vlechten opmaken bruid

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk prachtig uitzien! Het is daarom fijn om te weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw haar en make-up. Miranda hair & make-up kan dit verzorgen bij u thuis of op locatie.

 

PROEFSESSIE

Voordat het zover is, ontmoeten wij elkaar een aantal weken voor de 'grote dag'. De proefsessie plannen we na een definitieve boeking, meestal 6 tot 8 weken voor de huwelijksdatum. Voor de proefsessie bent u van harte welkom in de STUDIO. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij samen eerst hoe uw trouwdag eruit gaat zien en vooral wat uw wensen zijn. Belangrijk is ook de kleur en stijl van de jurk, hier zal een passend stijladvies bij worden gegeven. Met deze informatie gaan we daarna aan de slag. Door een uitgebreide proefsessie waarbij wij een proefkapsel en proefmake-up creëren, komt u op de grote dag niet voor vervelende verrassingen te staan. Vervolgens worden alle gemaakte stappen genoteerd op een speciaal behandelformulier en zullen er ook foto's worden gemaakt van het complete plaatje.

 

WEDDING DAY

Op de trouwdag zelf is Miranda hair & make-up ruim van tevoren aanwezig, zodat we in alle rust kunnen beginnen. Waar en wanneer u dat wilt. Tijdens de proefsessie is ook het tijdsschema voor de dag zelf besproken, zodat de rust op de trouwdag zelf bewaard blijft. Op uw trouwdag beginnen we dan eerst met de voorbereidingen van het haar, vervolgens wordt de bruidsmake-up aangebracht om daarna uw bruidskapsel te creëren. Doordat alles op een behandelformulier is ingevuld wordt de bruidslook exact zoals die tijdens de proefsessie is afgesproken. Doordat er met speciale fixeerspray wordt gewerkt, blijft uw bruidsmake-up de gehele dag en avond zitten! Ook kan er eventueel mee worden geholpen met het aantrekken van de trouwjurk, zodat het bruidskapsel en de bruidsmake-up ongeschonden blijft.

 

SPECIAL IN THE EVENING

Wilt u in de avond, met het feest, een andere look? Ook daar kan Miranda hair & make-up voor zorgen! Door uw kapsel in de avond te veranderen creëert u een nieuwe look wat ontzettend leuk is voor uzelf en uw partner. Ook uw bruidsmake-up kan een touch-up krijgen. Tussen het diner en het feest is hiervoor het beste moment. Miranda hair & make-up zal dan op locatie komen om uw haar en make-up naar wens bij te werken. Een touch-up is al mogelijk vanaf €95,-. Deze dient met de proefsessie al geboekt te worden.

 

WEDDING GUEST

Natuurlijk kunnen ook de moeder van de bruid, bruidegom, zussen, getuigen en bruidsmeisjes worden voorzien van een feestelijk kapsel en/of feestelijke make-up. Kijk voor meer informatie oPARTY.