Wijchen Nijmegen Arnhem Beuningen Druten Cuijk Elst Gelderland Noord-Brabant bruidskapsel bruidsmake up haar make-up visagie haarstylist kapster kapper bruid bruiloft aan huis op locatie visagist specialist huwelijk trouwen opsteken vlechten opmaken bruid

WANNEER BOEK IK MIJN BRUIDSARRANGEMENT?

Zodra u weet wanneer uw 'grote dag' is, kunt u Miranda hair & make-up al bellen of mailen. Dan zal u de nodige informatie toegestuurd krijgen en na een definitieve boeking plannen wij een proefsessie in.

 

WANNEER PLAN JE EEN PROEFSESSIE IN?

De proefsessie plannen we na een definitieve boeking, meestal 6 tot 8 weken voor de huwelijksdatum. Voor de proefsessie bent u van harte welkom in de STUDIO. Gemiddeld duurt een proefsessie ongeveer 2,5 uur. Het is een stukje voorbereiding voor jullie 'grote dag', dus neem er ook de tijd voor. 

 

KAN IK MIJN PROEFSESSIE SAMEN MET MIJN DOORPAS PLANNEN?

Uw proefsessie samen met uw doorpasmoment plannen is mogelijk, maar wel in overleg.

 

HOE BEREKEN JE DE REISKOSTEN?

De reiskosten worden berekend door gebruik te maken van Google maps. Door de thuis locatie en de bestemming in te vullen en deze maal 2 te doen, berekenen we het aantal kilometers voor de heen- en terugreis. Voor alle opdrachten aan huis of op locatie geldt een kilometervergoeding van €0,35 per kilometer.

 

WAT DOE JE ALS JE PLOTSELING VERHINDERD BENT OP MIJN TROUWDAG?

Miranda hair & make-up zal er echt alles aan doen om de gemaakte afspraken na te komen. In geval van overmacht, waaronder ernstige ziekte, zal Miranda hair & make-up zich in zetten om een collega te vinden van gelijkwaardig niveau die de opdracht kan overnemen. Dit is echter geen garantie. Bekijk algemene voorwaarden.

 

MIJN MOEDER EN ZUS WILLEN OOK GRAAG HAAR EN MAKE-UP OP MIJN TROUWDAG, KAN DAT?

Natuurlijk kan de make-up en haarstyling ook worden verzorgd voor uw moeder, schoonmoeder, zussen en eventueel bruidsmeisjes en getuigen. Daar gelden PARTY arrangementen voor. 

 

MIJN VRAAG STAAT ER NIET BIJ...

U mag altijd vrijblijvend contact opnemen voor extra informatie, vragen of voor het maken van een afspraak.